Satversmes tiesu apmeklēs Ministru prezidents

27.04.2011.

Rīt, 28.aprīlī, plkst. 10:00 Satversmes tiesu apmeklēs Ministru prezidents Valdis Dombrovskis. Tikšanās laikā ar Satversmes tiesas tiesnešiem un darbiniekiem plānots pārrunāt aktuālos Satversmes tiesas darba jautājumus, jautājumu par Ministru kabineta pārstāvību Satversmes tiesas procesā, Ministru kabineta un Satversmes tiesas sadarbību, kā arī par tiesas starptautisko sadarbību.

Tikšanās tiek organizēta Satversmes tiesas 15 gadu jubilejas pasākumu ietvaros. Ministru prezidenta vizīte Satversmes tiesā seko Valsts prezidenta Valda Zatlera vizītei šā gada februārī, Saeimas priekšsēdētājas Solvitas Āboltiņas vizītei šā gada martā un Eiropas Cilvēktiesību tiesas tiesneses Inetas Ziemeles vizītei šā gada 21.aprīlī. Šā gada maijā plānota tikšanās ar Tieslietu ministru Aigaru Štokenbergu.

Preses pārstāvjus, kas vēlas būt klāt tikšanās sākumā (ir fotografēšanas iespēja), lūdzam pieteikties pa e-pastu lina.kovalevska@satv.tiesa.gov.lv vai tālruni 29813216 līdz 28.aprīļa plkst.9:00 un ierasties Satversmes tiesā līdz 9:45, līdzi ņemot personu apliecinošus dokumentus.